VRAAG EEN OFFERTE AAN

06 55155920

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Wij garanderen u dat wij ons uiterste best doen om de vlekken uit uw textiel te laten verdwijnen. Wij garanderen ook dat wij zorgvuldig met uw textiel omgaan. Wij garanderen u echter niet dat alle vlekken zullen verdwijnen. Dit kan ook niet omdat een en ander van verschillende factoren afhankelijk is.
 Samen met u als klant controleren wij het te reinigen artikel op zaken zoals beschadigingen en gebreken (knopen en of brandgaatjes, ophaaltjes etc.). Het verlies en het stuk gaan van knopen, gespen, ritsen, ceinturen, applicaties etc. valt buiten de verantwoording van de stomerij. Mocht u als klant naar alle redelijkheid niet tevreden zijn over een bepaald resultaat, dan behandelen wij het kosteloos over.


Prijs en leveringstijden

Wij informeren u altijd tijdig over de prijs en over de leveringstijden. Wij streven er naar om kleding, die in ons eigen bedrijf wordt behandeld, zo snel mogelijk bij u terug te bezorgen.
 Kleding, die extra vuil is, kan door een behandeling iets langer duren, dit om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Bepaalde soorten textiel besteden wij uit. Denk hierbij aan tapijten, leer en suède. 


Leer/suède 

Leer en suède behandelen wij altijd op uw eigen risico. Bij reiniging van artikelen van leer of suède zijn er risico’s. Zo kan er verkleuring op treden. Ook kunnen eventuele beschadigingen die op een vernuftige wijze zijn weggewerkt tijdens de reiniging zichtbaar worden.


Stropdassen

Stropdassen worden op uw eigen risico behandeld. De vaak al losliggende binnenvulling zorgt na de reinigingsbehandeling voor de nodige problemen bij de opmaak.


Bruidsjapon/bruidskleding

Bruidsjaponnen en bruidskleding worden op uw eigen risico behandeld. Dit in verband met de gevoeligheid van de stof en de applicaties.


Etiketten

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door onjuiste, onvolledige of onleesbare etikettering. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor een behandeling die tegen ons advies in is uitgevoerd of voor het resultaat wanneer er vooraf thuis aan vlekken is gewerkt. Artikelen met geverfde accenten in afwijkende kleur is altijd op eigen risico i.v.m. de kans op doorlopen, 


Gordijnen

Gordijnen worden per vierkante meter berekend (hoogte en onderkant breedte). Gordijnen kunnen altijd krimpen. Dit dient u te weten voordat wij aan de slag kunnen gaan met het reinigen van uw gordijnen. 


Tapijten, kleden

Tapijten en kleden berekenen wij per vierkante meter, prijs op aanvraag.


Hangers

Stop nooit hangers samen met kleding in de waszak dit in verband met onnodige beschadigingen.


Haal en bezorgdienst

Onze bezorgdienst is geheel gratis vanaf € 25,- binnen een straal van 15 kilometer.

Betaling

Stoom/wasgoed dient vooraf of bij aflevering door een particulier te worden voldaan. Bedrijven hebben een betalingstermijn van 30 dagen.

Start gesprek
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?